Castingsport

Du är här: Hem / Sandor Ericsson på Junior VM i Tjeckien 

I helgen har Sandor Ericsson 11 år representerat Sverige på JVM i casting som avgjordes i Ceske Budejovic i Tjeckien. 

Sandor åkte till JVM med sin pappa som coach, Lars-Eric Ericsson, som har flera VM medaljer i bagaget. Pappa har tränat sin son inför JVM och båda åker med ambitionen att få erfarenhet och inspiration med sig hem.

Sandor som kastat några år gör sitt första JVM och nu hoppas vi på att han fortsätter träna och går i sin pappas fotspår.

Så här sa Sandor innan han åkte till JVM:

  • Hur kom du i kontakt med Castingsporten? Genom min pappa
  • Vad är roligast med att tävla i Casting? Jag tycker det är spännande och möta andra kastare och att tävla.
  • Vilken är din favoritgren? Haspel Arenberg
  • Du ska representera Sverige på JVM i sommar, hur känns det, hur går dina tankar? Jag är nervös men tror att det kommer att gå bra. Jag har kastat en hel del på sistone men mina resultat är både bra och dåliga och jag hoppas på det bästa resultatet under tävlingen.