Castingsport

Du är här: Hem / Bli medlem / Bilda och driva en castingsportförening / Medlemsförmåner / Medlemskap som skapar värde

Medlemskap som skapar värde

Medlemskap som skapar värde

Upplev känslan av det perfekta kastet – Castingförbundets erbjudande till alla personer som älskar att kasta med spö.
16/18 Spey

Ett medlemskap i Castingförbundet kompletterar ett medlemskap i Sportfiskeförbundet!

Var tredje svensk är medlem i en idrottsförening. Idrotten är vår överlägset största och mest levande folkrörelse, med cirka 19 000 föreningar i 71 idrottsförbund.

 Vi vet att de flesta sportfiskeföreningarna är medlemmar i Sportfiskeförbundet, och det tycker vi är bra, och att ett medlemskap i Castingförbundet kompletterar ett medlemskap i Sportfiskeförbundet.

Vi tänker att din förening vill utvecklas och vara en del av Sveriges största folkrörelse som erbjuder någonting för de flesta. Ett medlemskap i Castingförbundet gör det möjligt för din förening att bli del av allt detta. Därför vill vi på Castingförbundet erbjuda er något som bidrar till er utveckling och till att era medlemmar blir ännu bättre på att kasta med spö.

Bra stöd som utvecklar er verksamhet

Vår ambition är att erbjuda ett bra stöd som utvecklar er verksamhet. Med devisen ”upplev känslan av det perfekta kastet” vill vi bidra till att er förening skapar värde. Tillsammans med er kan vi inspirera till att skapa mötesplatser, utveckla nya kastaktiviteter och hitta kastarkompisar.

Vi vill bidra till att föreningsverksamheten främjar en härlig gemenskap, där människor träffas och har roligt!

På toppen av det innebär ett medlemskap i idrottsrörelsen och Castingförbundet fina möjligheter att få utvecklings- och projektstöd som stärker föreningens verksamhet.

Exempel på särskilda projektsatsningar som du genom ett medlemskap kan bli delaktig i är; Skolsatsning, seniorhelger, återstartsaktiviteter, seniorklustra med mera.

Vi vill helt enkelt att din förening ser värdet av ett medlemskap i Castingförbundet.

 

Bli medlem

Ett medlemskap i Castingförbundet kostar 300 kronor per år för hela föreningen.

Just nu har vi en kampanj där föreningar som blir medlemmar får ett startpaket som innehåller en kastkurs med en av våra instruktörer och en föreningsväska som innehåller fem kastspön, rullar, lina, pluggar och kastmål, och massor med tips på roliga kastlekar.

Här kan du läsa mer om Castingförbundets verksamhet och medlemsförmåner inom tex, försäkring, resor, hotell, projektstöd, LOK-stöd, återstartsstöd, föreningsstöd med mera.

 

 

Vill du veta mer eller bli medlem? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakt: Lise-Lotte Janson

liselotte.janson@casting.rf.se

Telefon: 070-8221271

Välkomnande, moderna och

inkluderande!

År 2025 är Svenska Castingförbundet en av Riksidrotts-förbundets mest moderna organisationer med 100.000 medlemmar som varje år brinner för att kasta och för att vara en del av en enkel, jämlik och fördomsfri verksamhet. Vi har en verksamhet som står för gemenskap och glädje, där människor i alla åldrar trivs och mår bra och där internationella framgångar är en del av vardagen.