Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Barn och ungdom

Barn och ungdom

Barn – Ungdom

Ha kul med Castingsport!

Castingsport för barn och unga

Inom Castingsporten finns det många lekar, aktiviteter och övningar som bidrar till att barn och unga stegvis lär sig hantera sin kastutrustning samtidigt som dom har väldigt roligt tillsammans med varandra, ledare och familj. Att leka och ha kul med spö är bra förberedelser inför kommande fisketur. 

Inspiration barn och unga

Här hittar ni tips och trix hur du på ett enkelt och roligt sätt kommer igång och kastar med haspelspö.

Projektbidrag

Har du en idé eller en aktivitet som du vill förverkliga? Du kan ansöka om projektbidrag hos Castingförbundet. Här kan du läsa mer om vad du kan söka för och hur du gör för att skicka in en ansökan.

Ta kontakt med vår föreningsutvecklare

Vår föreningsutvecklare Sara Tjälldén vill gärna träffa våra föreningar för att prata barn och ungdom, hur skapar vi dom bästa mötesplatserna där och barn och unga trivs, mår bra och få den där goda känslan av att hit vill jag komma igen, igen och igen.

På vår sida föreningsservice kan du läsa mer om hur vi jobbar med föreningsbesök, vad du kan förvänta dig när vi kommer ut till er. Kontaktuppgifter till Sara. Här läser du också mer om olika aktiviteter som just nu pågår i våra föreningar, inspireras och boka en träff med Sara idag.

Sara är föräldraledig, kontakta därför Lise-Lotte Janson 070-8221271