Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Utbildning / Mötesplats Svensk Castingsport

Mötesplats Svensk Castingsport

Mötesplats- Svensk Castingsport

Som en del i vår klubbservice erbjuder vi – Mötesplats Svensk Castingsport, digitala tematräffar som riktar sig till alla medlammar i Svenska Castingförbundet.

Vad är mötesplats Svenska Castingsport?

Föreläsningar, allmänt om att kasta med spö och goda exempel samlas i ett helt nytt forum där deltagarna kan diskutera det aktuella ämnet och utbyta idéer och erfarenheter. Syftet är att bidra med inspiration och verktyg för deltagarna i deras engagemang för svensk castingsport.

Konceptet vänder sig till alla medlemmar i Castingförbundet. Oavsett om du är aktiv som spelare, funktionär, tränare, ledare i en klubb eller på annat sätt är involverad i verksamheten är ambitionen att det ska finnas något för dig. Med tiden kommer olika teman att växa fram beroende på vad som är aktuellt och vilka önskemål som finns.

ANMÄLAN

Anmälan sker via Idrott Online och mötesplatserna sker digitalt via Teams.

Klicka här eller scrolla längre ned på sidan för en överblick över kommande mötesplatser inklusive innehållsbeskrivningar som ger en uppfattning om den aktuella mötesplatsen är intressant och relevant för dig. Sidan uppdateras så snart nästa tillfälle är bokat.

Har du frågor eller önskemål är du välkommen att kontaka Sara Tjälldén sara.tjallden@casting.rf.se .

Kommande mötesplats

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.