Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Barn och ungdom / Projektbidrag

Projektbidrag

Som medlem hos oss kan du och din förening ansöka om projektbidrag som utvecklar din förenings barn och ungdomsverksamhet.

Projektbidrag

Castingförbundet vill stötta och bistå er barn och ungdomsverksamhet, det kan handla om att rekrytera nya medlemmar, behålla medlemmar eller utveckla verksamheten så att föreningen på ett hållbart sätt kan jobba med barn och ungdomsverksamhet. Det kan handla om

Ledarutbildning

Instruktörsutbildning

Familjedagar

Inköp av kastutrustning

Tävlingssatsning

Arrangera kast med spö läger

Värdskapsutbildning, Konsten att få människor att känna sig välkomna

Detta är ett urval av saker som du och din förening kan ansöka för.

Vi hjälper alltid till med att inspirera och vägleda er, ni vill göra något men är osäkra på hur ni börjar, hur ni ska tänka och vad ni vill satsa på. Kontakta oss för att bolla lite. 

 

Hur ansöker jag?

Skicka ett mejl till casting@casting.rf.se där du berättar om vad du vill göra, vilka mål du har med aktiviteten, vilken målgrupp riktar sig aktiviteten till samt en kort beskrivande budget för aktiviteten. Vi återkopplar till dig så snart vi läst ansökan. Vi tar kontakt med alla som ansöker för att se hur Castingförbundet förutom ekonomiskt kan bidra till aktiviteten och hållbarhetsarbetet i föreningen.

Vårt mål med att erbjuda projektbidrag är att aktiviteter, insatser och utbildningar som sker ska vara väl genomarbetade och att man har en plan för framtiden för att kunna möta intresse eller behålla barn och unga i föreningen.