Castingsport

Du är här: Hem / Möt vår nya evenemangsansvarige

Från i somras har förbundet utökats med två ny roller där vi numera har en ansvarig för förbundets evenemang, vi hälsar Arne Nordli välkommen i sin nya roll.

Hej,

Jag heter Arne Nordli och är anställd som Evenemangsansvarig på 40% till sommaren 2024.

Mitt uppdrag är att producera evenemang av all de slag för att castingsporten ska komma ut och synas mer inte bara hos castingintresserade men även i samhället. Vi vill få fler att uppleva det perfekta kastet.

Jag har arbetat med evenemang de senaste 20 åren och känner att jag verkligen kan och vill bidra till förbundets framtidsplaner. Idrott ligger mig varmt om hjärtat och att kombinera dessa två intressen är en perfekt match för mig.

Att arbeta i team är för mig en självklarhet och att lära av varandra är ett av de bästa medlen för att komma långt.

Frågor, synpunkter och tips tar jag gärna på arne.nordli@casting.rf.se