Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Om oss / Styrelse & Personal

Styrelse & Personal

Styrelse & personal

Kontaktuppgifter

Linnea Morild

Linnea Morild

Ordförande

Linnea.morild@casting.rf.se

Telefon: 073- 4221299

Om fem år ser jag framför mig att vi har utvecklat och utökat vår verksamhet, bland annat genom kastpoolerna i Karlshamn. Vi är det självklara valet för alla som vill kasta med spö.

Ludwig Janson

Ludwig Janson

Vice ordförande

Ludwig.janson@casting.rf.se

Telefon: 070-5837695

Jobbar som försäljningschef New Sales, Mercell Commerce AB och bor i Båstad Skåne.

Förbundet om 5 år; Helt i linje med vision 2025 ser jag Svenska Castingförbundet som ett av svensk idrotts största förbund som årligen stöttar och lär ut 100 000-tals barn och vuxna ”Det perfekta kastet”. Oavsett om ditt mål är VM-guld, bli bättre fiskare eller kasta längst i kompisgänget kommer Svenska Castingförbundet att vara en naturlig del av din vardag.

 

Jonna Gustafsson

Jonna Gustafsson

Kassör

Jonna.gustafsson@casting.rf.se

Telefon: 070- 3937691

Det perfekta kastet innebär att jag som hobby flugfiskare ska kunna lära mig nya tekniker för att kunna kasta så långt och så pricksäkert som möjligt när jag är ute och fiskar.

Anna-Karin Söderquist

Anna-Karin Söderquist

Sekreterare

 Anna-karin.soderquist@casting.rf.se

Telefon: 076-8542585

 

Ulrik Röjizon

Ulrik Röjizon

Ledamot

Ulrik.rojizon@casting.rf.se

Telefon: 073- 0483444

Till vardags jobbar jag som professor i fysioterapi vid Luleå tekniska universitet.

Det perfekta kastet för mig kan vara olika saker. Till exempel upplevelsen av att se flugan graciöst landa precis där jag vill ha den, och utan att skrämma fisken, när jag är ute och fiskar. En härlig upplevelse är även att kunna kasta och fiska flugan effektivt under utmanande förhållanden, t.ex. vid besvärliga vindar, trånga utrymmen eller i strömmar där olika strömfåror drar i flugan och linan i olika riktningar. Det kan också vara upplevelsen när jag tränar eller tävlar och känner i hela kroppen att ’det här kastet  kommer att gå långt’ precis när jag släppt iväg linan i leveranskastet och sedan ser den flyga i en tight linbåge genom luften. 

Tellis Katsogiannos

Tellis Katsogiannos

Ledamot

Tellis.katsogiannos@casting.rf.se

Telefon: 070- 4886401 

Till vardags driver jag Tellis Flugfiske och Kastkurs.se och har jobbat heltid med detta sedan 2012.

Det perfekta kastet för dig?

Det beror faktiskt helt på situation! På tävling är det självklart kastet som vinner, men vid fiske kan det vara ett kort kast i en svår situation, eller ett långt Speykast över en stor älv.

Om fem år hoppas på att vi fortsätter att växa och att fler fiskare faktiskt ansluter sig till sporten. Ett drömscenario är självklart att Kastpoolsprojektet blir av och hur vi då kan jobba med detta på så många olika spännande sätt!

Anna Hedman

Anna Hedman

Ledamot

Personal

Sara Tjälldén

Sara Tjälldén

Förenings- och verksamhetsutvecklare

sara.tjallden@casting.rf.se

Telefon: 073-8308180

Föräldraledig

Det Perfekta Kastet för mig handlar framförallt om känslor. Att som föreningsutevcklare få se när ett barn förstår koordinationen mellan öga och hand vid sin första kontakt med ett haspelspö och pluggen eller draget landar precis där dom vill. Eller när flugan under en tävling landar bortom mitt tidigare rekord. Ja det kan vara flera saker. Men en sak som är säkert att strävan efter Det perfekta Kastet knyter oss samman, får oss att uppleva nya saker och utvecklas på den väg vi har valt att gå oavsett slutmål. Kasta, fiska eller tävla du väljer själv.

 

Lise-Lotte Janson

Lise-Lotte Janson

Utvecklingsfrågor

Liselotte.Janson@casting.rf.se

Telefon: 070-8221271

Jobbar till vardags som konsult inom affärsutveckling, strategiska utvecklingsfrågor och human capital management.

Om fem år ser jag ett förbund som är modernt och attraktivt för personer som kastar med spö och kanske vill bli lite bättre. Många vill vara med i den gemenskap som förbundet bjuder in till, för att träffa andra, umgås och ha roligt. Dessutom vinner landslagen ”massor” med medaljer på VM tävlingar i alla klasser, juniorer, seniorer och veteraner.

Peter Melander

Peter Melander

Utveckling Paracastingsport

Peter.melander@casting.rf.se

Telefon:

Mitt jobb innebär att skapa förutsättningar och möjligheter för personer funktionsnedsättning att inkluderas och bli en naturlig del av castingsporten.

Jag har en bakgrund inom parasporten både som idrottare men också anställd. Fiske och kast med spö ligger mig varmt om hjärtat vilket gör att det ska bli väldigt utvecklande och kul att få chansen att arbeta med detta. Nu ser jag framemot att lära mig om mer verksamheten och få träffa er i föreningarna för att ska vi lyckas med detta måste vi göra det tillsammans!