Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Om oss / Styrelse & Personal

Styrelse & Personal

Styrelse & personal

Kontaktuppgifter

Linnea Morild

Linnea Morild

Ordförande

Linnea.morild@casting.rf.se

Telefon: 073- 4221299

Om fem år ser jag framför mig att vi har utvecklat och utökat vår verksamhet, bland annat genom kastpoolerna i Karlshamn. Vi är det självklara valet för alla som vill kasta med spö.

Ludwig Janson

Ludwig Janson

Vice ordförande

Ludwig.janson@casting.rf.se

Telefon: 070-5837695

Jobbar som försäljningschef New Sales, Mercell Commerce AB och bor i Båstad Skåne.

Förbundet om 5 år; Helt i linje med vision 2025 ser jag Svenska Castingförbundet som ett av svensk idrotts största förbund som årligen stöttar och lär ut 100 000-tals barn och vuxna ”Det perfekta kastet”. Oavsett om ditt mål är VM-guld, bli bättre fiskare eller kasta längst i kompisgänget kommer Svenska Castingförbundet att vara en naturlig del av din vardag.

 

Inger Söderholm

Inger Söderholm

Sekreterare

Min utbildningsbakgrund

-Sociala medier, Dipl. Social media manager
-Miljökunskap dipl miljövetare
-Poppius Journaliskola, fackpressjournalistik
-Stockholms Universitet, Företagsekonomi
-RMI Berghs, marknadsekonom
-Student S:t Jacobi skola

Arbetsmässigt, som PR- och kommunikationskonsult, brinner jag för att sprida organisationers/företags budskap till media och talespersoner. Jag har bl a specialiserat mig på att nå ut till målgruppen 65+ i media. 

Personligen brinner jag för idrotter/sport ute i naturen. Jag har häst och hund – rider, promenerar, spelar golf och tränar på gym.

Vad är din relation till Svensk Castingsport?
Vi tog fram en kommunikationsplan tillsammans med Castingsporten. Jag har även deltagit som PR konsult med olika förslag på åtgärder för sporten samt deltagit på olika tävlingar, exempelvis  PR före, under och efter SM i Castingsport.

Hur vill du bidra till Castingsportens utveckling?

I vår kommunikationsplan tog vi upp olika punkter, som jag gärna vill utveckla, t ex:

  • Öka kännedomen och intresset för Castingsporten – Kasta med spö
  • Stärka varumärket Svenska Castingförbundet. 
  • Öka Castingförbundets och Det Perfekta Kastets tillgänglighet och synlighet för medlemmar samt medlemmar i sportfiskeklubbar, idrottsorganisationer och andra samarbetsprojekt.  
  • Castingförbundet/Det Perfekta Kastet visar bäst kompetens när det gäller att kasta med spö. 
  • Få ökat intresse och samarbete med nuvarande samarbetspartners och lokala sportfiskeklubbar och föreningar. 
  • Fler genomförda aktiviteter med ökat antal deltagare för alla (riks och lokalt)
Laura Barakat

Laura Barakat

Kassör

Förening: Peshku Sportfiskeklubb

Min utbildningsbakgrund

Jag är utbildad byggnadsingenjör med bakgrund som träningsinstruktör, gymvärd och danslärare.

Jag brinner för träning och hälsa. Jag tror på den kraft som fysisk aktivitet och samhörighet i olika sporter främjar välbefinnandet och livskvaliteten.

Vad är din relation till Svensk Castingsport?

Min relation till svensk Castingsport började genom min anslutning till Peshku Sportfiskeklubb, där jag blev introducerad till denna spännande aktivitet. Genom klubben har jag fått möjlighet att utforska och engagera mig i castingsport och det är något vi nu aktivt interagerar i våra aktiviteter.

Hur vill du bidra till Castingsportens utveckling?

Jag vill kunna bidra med det jag själv jobbar med på Peshku och det är att öka integrationen inom föreningslivet. Skapa mer inkluderande miljö där människor med olika bakgrunder och intressen kan delta och känna sig välkomna.


Anna-Karin Söderquist

Anna-Karin Söderquist

Ledamot

 Anna-karin.soderquist@casting.rf.se

Telefon: 076-8542585

 

Erik Karlsson

Erik Karlsson

Ledamot

Förening: Motala Flugfiskare

Min utbildningsbakgrund

Jag studerar tredje året Teknisk fysik och elektroteknik på Linköpings universitet.

Vad är din relation till Svensk Castingsport?

Jag tycker om att hjälpa unga personer med flugfiske och vara en förebild för dem.

Hur vill du bidra till Castingsportens utveckling?

Jag hoppas börja tävla i Trout Distance snart, träningen innom castingen ser jag gå bra ihop med det jag annars tränar på inför flugfisketävlingar. Jag har varit med på aktivitetsdagar innan som ledare.

Jag hoppas kunna få igång många ungdomar att börja kasta med spö och komma ut och fiska, besöka skolor eller liknande för att locka unga. Jag vill även vara en länk mellan flugfiskare som vill förbättra sin kastteknik men även de kastare som vill förbättra sin fisketeknik och fortsätta utveckla Det Perfekta Kastet.

Niklas Eriksson

Niklas Eriksson

Ledamot

Personal

Sara Tjälldén

Sara Tjälldén

Förenings- och verksamhetsutvecklare

sara.tjallden@casting.rf.se

Telefon: 073-8308180

Det Perfekta Kastet för mig handlar framförallt om känslor. Att som föreningsutevcklare få se när ett barn förstår koordinationen mellan öga och hand vid sin första kontakt med ett haspelspö och pluggen eller draget landar precis där dom vill. Eller när flugan under en tävling landar bortom mitt tidigare rekord. Ja det kan vara flera saker. Men en sak som är säkert att strävan efter Det perfekta Kastet knyter oss samman, får oss att uppleva nya saker och utvecklas på den väg vi har valt att gå oavsett slutmål. Kasta, fiska eller tävla du väljer själv.

 

Lise-Lotte Janson

Lise-Lotte Janson

Utvecklingsansvarig/GS

Liselotte.Janson@casting.rf.se

Telefon: 070-8221271

Vid sidan av mitt uppdrag som utvecklingsansvarig/GS arbetar jag som konsult inom affärsutveckling, strategiska utvecklingsfrågor och human capital management.

Om fem år ser jag ett förbund som är modernt och attraktivt för personer som kastar med spö och kanske vill bli lite bättre. Många vill vara med i den gemenskap som förbundet bjuder in till, för att träffa andra, umgås och ha roligt. Dessutom vinner landslagen ”massor” med medaljer på VM tävlingar i alla klasser, juniorer, seniorer och veteraner.

Peter Melander

Peter Melander

Utveckling Paracastingsport

Peter.melander@casting.rf.se

Telefon:

Mitt jobb innebär att skapa förutsättningar och möjligheter för personer funktionsnedsättning att inkluderas och bli en naturlig del av castingsporten.

Jag har en bakgrund inom parasporten både som idrottare men också anställd. Fiske och kast med spö ligger mig varmt om hjärtat vilket gör att det ska bli väldigt utvecklande och kul att få chansen att arbeta med detta. Nu ser jag framemot att lära mig om mer verksamheten och få träffa er i föreningarna för att ska vi lyckas med detta måste vi göra det tillsammans!