Castingsport

Du är här: Hem / Castingförbundet stärker upp sitt team!

Vi hälsar Peter Melander välkommen in i Castingförbundet. Nedan presentera Peter sig lite närmre.

Hej.

Mitt namn är Peter Melander och är nyanställd på förbundet som parasport utvecklare och kommer jobba en dag i veckan med detta fram till sista dec 2023.

Mitt jobb innebär att skapa förutsättningar och möjligheter för personer funktionsnedsättning att inkluderas och bli en naturlig del av castingsporten.

Jag har en bakgrund inom parasporten både som idrottare men också anställd. Fiske och kast med spö ligger mig varmt om hjärtat vilket gör att det ska bli väldigt utvecklande och kul att få chansen att arbeta med detta. Nu ser jag framemot att lära mig om mer verksamheten och få träffa er i föreningarna för att ska vi lyckas med detta måste vi göra det tillsammans!

Vill ni veta mer eller är nyfikna på parasport  så kan ni kontakt mig så maila på peter.melander@casting.rf.se 

Hälsningar Peter