Castingsport

Du är här: Hem / Glädje och trassel två saker som hör en idrottsdag till!

Idag fick både Vadstena och Strömsnäsbruk besök av representanter från Castingförbundet då det var dags för idrottsdag. Ett 100 tals barn fick kasta med spö hela dagen och glädjen var totalt. Lotta som var i Strömsnäsbruk tillsammans med vår förening Bottennappet berättar att det var en väldigt lyckad dag, både ”Pluggdammen” och dom andra kastbanorna som byggdes upp var väldigt uppskattade.

– Det är alltid lika roligt när ljuset går upp för barnen hur en haspelrulle fungerar och hur dom ska göra för att träffa sitt utvalda mål igen och igen. Säger Sara som var i Vadstena på Katarinaskolan.

En idrottsdag med många förväntansfulla barn som ska kasta med spö är glädjefyllt, trots lite eller ibland, ganska mycket trassel så förblir humöret på topp om du med enkla steg och metoder visar hur barnen ska göra för att minska trasslet till nästa gång. Rätt som det är så hör du i bakgrunden, hallå jag löste allt själv och träffade i mitten!

Det mina vänner, det är sann glädje, och precis där så föds en nyfikenhet av att vilja lära mer och drömmar kreeras av att snart, mycket snart kan jag fånga den där fisken som jag sett simma förbi.

Trevlig helg på er alla!