Castingsport

Du är här: Hem / Det Perfekta Kastet, tre ord som många kan relatera till!

Svenska Castingförbundets arbete med att nå ut med sitt budskap och locka fler in i vår gemenskap fortsätter, många samtal, möten och projektplaner blir det för att vi ska hitta rätt. Varje dag får vi bekräftat på olika sätt att vi hittat rätt när det kommer till att erbjuda föreningar och privatpersoner erbjudanden och aktiviteter som tar dom närmare sitt perfekta kast. Vi får också en stor förståelse för vad det perfekta kastet innebär för våra medlemmar.

En känsla av glädje att träffa precis där fisken visade sin stjärtfena.

En dag då inte fisket går som det ska och mitt enda fokus då blir att njuta av linbågen och naturen.

Det perfekta kastet behöver inte vara då jag vann ett SM guld utan snarare när vinden ven och förhållandena var tuffa och mina kamrater stod runt omkring mig, hejade och hade kul samtidigt som jag kämpade för att hålla linan i luften.

När min son för första gången fick ett haspelspö i handen och tyckte att det var det roligaste han gjort, att kunna leka i trädgården med sitt spö för att sedan hänga med på fisketuren och få sin första abborre.

Under VM då jag med mitt sista kast fick till exakt det jag drömt om, en bronsmedalj rikare.

Det perfekta kastet i all sin enkelhet, vad innebär det för dig?

Tillsammans kan vi få fler att uppleva just den känslan, känslan av glädje, gemenskap och stolthet i att till slut lyckas med det man drömt om så länge!