Castingsport

Du är här: Hem / Välkommen till en dag full av inspiration och härliga möten!

SENIORHELG – Ett nytt koncept för dig som vill bli bättre på att kasta med spö.

SFK Spinnaren och Svenska Castingförbundet bjuder tillsammans med SKPF i Malmö in 65 + till en seniorhelg. Du kan välja att delta lördagen den 18 juni eller lördagen den 13 augusti mellan kl. 9.00- 17.00. Detta är för dig som vill lära dig lite mer om kast med spö, fiske och samtidigt träffa nya människor. Seniorhelgen arrangeras i den unika miljön vid Sallerupsdammarna (hitta hit) strax utanför Malmö.

Fakta om seniorhelgen

För vem: Medlemmar och nya intresserade som är 65+

Antal deltagare: Maximalt 16 deltagare

Program: Det handlar om att kasta, fiska och mötas. Under dagen får du möjlighet att gå runt på olika stationer och testa olika aktiviteter. Det handlar om Inspiration, Kastträning, Fiske, Lära känna varandra och Möten.

Kostnad: Det kostar 695 kronor och för det får man; Mat och dryck under hela dagen, eget kastkit i haspel, kastplugg och lina, en liten kastduk och ett års medlemsskap i SFK Spinnaren (värde ca 1 300 kr).

Information: Om du vill veta mer om SENIORHELGEN är du välkommen att höra av dig till SFK Spinnaren och Nils Nielsen,  0737 – 835753, nhbnielsen@hotmail.com

Anmälan: Välkommen med din anmälan, senast den 11 juni för träffen den 18 juni och den 5 augusti för träffen den 13 augusti.

Välkommen till en inspirerande SENIORHELG!

SFK Spinnaren