Castingsport

Du är här: Hem / Svenska Castingförbundet önskar Glad Påsk!

Påsken står för dörren och det är många som går på lite ledighet. Vi vill önska alla föreningar och medlemmar en riktigt skön helg, och till er som jobbar eller har en annan sysselsättning hoppas vi även att ni får en härlig stund med familj och vänner. Vi tycker också att det är viktigt att ibland stanna upp och tänka på alla dom som kanske sitter ensamma, vår verksamhet som vi bedriver tillsammans med er alla är viktig för att få fler människor att mötas och hitta en gemenskap som är fylld av kastarglädje.

Lite kort om Det perfekta Kastets första klubbweekend som arrangerades i Kallinge för två helger sedan. Fantastiska dagar tillsammans med glada medlemmar och Tellis Katsogiannos som instruerade alla till att finslipa på sin kastteknik. Totalt femton deltagare som fiskade och kastade i dagarna två, god mat och härlig stämning. Tyvärr var fisken svårfångad men humöret var på topp ändå. Nu väntar nästa klubbweekend i Norrland senare i vår. Plats kommer snart, mer om den helgen kan du läsa på www.detperfektakastet.se.

Vi kan också glatt berätta att runt 60 skolväskor har levererats ut till skolor runt om i Sverige! Värt att fira tycker vi!

Glad Påsk till er alla så ses vi förhoppningsvis i något sammanhang under våren.

Med Vänliga Hälsningar Sara, Lotta och hela styrelsen!