Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Om oss / Utvecklingsgrupper

Utvecklingsgrupper

Utvecklings- grupper

Upplev känslan av det perfekta kastet tillsammans med oss!

Aktivitetsgruppen

Aktivitetsgruppen uppdrag syftar till att utveckla aktiviteter för våra medlemmars behov, exempel på detta kan vara om er förening vill arrangera en familjedag och vill tips på aktiviteter inom kast med spö, då är personerna i gruppen experter på detta och hjälper er gärna. I aktivitetsgruppen finns och expertkompetens inom LOK-stöd och idrott-online.

Marknadsföring och kommunikation

Gruppen för marknadsföring och kommunikation arbetar med att exponera förbundets alla verksamheter på sociala medier och uppdatera hemsidan. Gruppen arbetar även med större event så som VM, SM och andra större evenemang där Castingförbundet är arrangörer. 

Forskning och utveckling

Gruppens uppgift är att initiera och driva forskningsprojekt. Just nu pågår spännande forskning kring rörelseanalys inom flugkastning. 

Utvecklingsgruppen

Utvecklingsgruppen arbetar med att initiera och driva utvecklingsprojekt fram till implementeringsfasen. 

Elitgruppen

Elitgruppens uppgift är att skapa förutsättningar för elitkastare att ligga på internationellt hög nivå samt säkerställa tillväxten av nya tävlingskastare.

Event och tävlingsgruppen

Event och tävlingsgruppen planerar och genomför tävlingar i samarbete med övriga grupper.

Materialgruppen

Personerna i materialgruppen jobbar med att ta fram passande utrustning för alla typer av utövare allt från nybörjare till mer avancerade tävlingskastare.

Utbildningsgruppen

Castingförbundets utbildningsgrupp kommer under våren och början på sommaren lansera olika typer av utbildningar inom kast med spö, allt från kasturser till ledarskapskurser.