Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Om oss / Styrelse & Personal / Lediga tjänster

Lediga tjänster

Lediga tjänster

Här hittar du lediga tjänster hos Castingförbundet

Inkluderingen av Svenska Parasportförbundets idrotter till andra Specialidrottsförbund är en pågående process. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Svensk Castingsport i samverkan med Parasport Sverige.
Har du ett brinnande intresse för människor, eget driv och en framåtlutande personlighet? Då tycker vi du ska söka jobbet som projektledare för Svensk Castingsports utveckling i Parasport.

I jobbet ingår att ansvara för satsningens utveckling och modell för implementering i våra föreningar. Det finns en tydlig målbild och i uppdraget ingår att kartlägga nuläget inom sporten, samordna utbildning och kompetensutveckling av ledare och föreningar, ta fram träning- och tävlingsaktiviteter, rekrytera föreningar som vill komma igång samt företräda förbundet gentemot RF och andra aktörer som inkluderas i projektet.

 

Vi söker dig som har en färdig gymnasieutbildning bakom dig, erfarenhet av föreningsliv, grundläggande datorkunskaper och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Du har körkort, är modig, vågar utmana och tänka nytt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning.

Vi erbjuder dig en projektanställning på halvtid med start i oktober 2022 till den 30 juni 2023. Du kan arbeta hemifrån och kommer att ingå i förbundets inspirerande medarbetarteam. Inför en anställning ber vi dig lämna ett utdrag från belastningsregistret

 

Välkommen med din ansökan

Skicka din ansökan med cv och ett personligt brev till casting@casting.rf.se så återkopplar vi till dig med vändande post om vad som bli nästa steg. Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till Lise-Lotte Janson, liselotte.janson@casting.rf.se, + 46 708 221271.

Om du vill veta mer om vår idrott, hittar du information på vår hemsida, www.castingsport.se och vill du läsa om Parasport Sverige så hittar du mer information här;  https://www.parasport.se/ .

Svenska Castingförbundet