Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Om oss / Årsmöte

Årsmöte

Allt du behöver veta om vårt årsmöte och utvecklingsdialog.

Årsmöte och utvecklingsdialog

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

}

Kallelse årsmöte 2023

Kallelse till Svenska Castingförbundets årsmöte, söndagen den 19 mars kl. 10.00-12.30. 

Plats: Hybridmöte. Du som representant av förening kan delta fysiskt i Stockholm i samband med sportfiskemässan eller delta via länk. Som tidigare år genomförs en utvecklingsdialog som du kan delta på fysiskt eller via länk. För er som anmäler er till hela helgen får biljett till sportfiskemässan. 

Tid: Årsmöte genomförs den 19 mars med start kl. 10.00 och beräknas pågå till klockan 12.30.

Deltagare: Samtliga medlemsföreningar

Motioner: 

Handlingar: Handlingar till förbundsmötet kommer att sändas ut senast en vecka före mötet. 

Övrigt: I anslutning till årsmötet kommer styrelsen att presentera aktuella utvecklingsprojekt samt visa resultat från den fem första utvecklingsåren i tillväxt 2025 planen. 

Anmälan:  Vi behöver din anmälan om att deltaga på  årsmötet senast den 19 februari. Anmäl dig och din förening genom att klicka här, så kommer du till anmälningsformuläret. 

Om du har frågor om årsmötet är du välkommen att höra av dig till förbundet via mail, casting@casting.rf.se.

Med vänliga hälsningar, Svenska Castingförbundet Styrelsen 

Castingförbundets vision 

År 2025 är Svenska Castingförbundet en av Riksidrottsförbundets mest moderna organisationer med 100 000 personer som varje år brinner för att kasta och för att vara en del av en enkel, jämlik och fördomsfri verksamhet. Vi har en verksamhet som står för gemenskap och glädje, där människor i alla åldrar trivs och mår bra och där internationella framgångar i alla grenar och åldrar är en del av vardagen. 

www.castingsport.se  

Utvecklingsdialog

 Castingförbundet arrangerar årligen en utvecklingsdialog där alla medlemmar är inbjudna att delta. Dialogen är ett sätt för oss att summera året samt planera för kommande år för att lyckas med det Tillväxt arbete som pågår.  Dialogerna är väldigt givande för både styrelse, personal och deltagare. För våra medlemmar är det ett bra tillfälle att möta andra föreningar och personer som arbetar för att fler ska kasta med spö och bli en del i vår och deras gemenskap.

Förbundets traditionella utvecklingsdialog kommer att genomföras i samband med årsmötet och sportfiskemässan. 

Tack för året 2022!

Vi på Svenska Castingförbundet tackar alla som på ett eller annat sätt bidragit till dom framsteg och den utveckling som gjordes under 2022. Tillsammans sprider vi kastarglädje och minnen för livet.