Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Om oss / Årsmöte

Årsmöte

Allt du behöver veta om vårt årsmöte och utvecklingsdialog.

Tack för verksamhetsåret 2022!

Vi gratulerar Linnea Morild till sin nya post som ordförande i förbundet. Läs mer om vår nya styrelse här. 

Årsmöte 2023

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

}

Kallelse årsmöte 2023

Svenska Castingförbundets årsmöte,

söndagen den 29 mars kl. 18.30-20.00.

Plats: Årsmötet för verksamhetsåret 2022 genomförs digitalt på Teams.

Alla som har office 365 i sin dator har programmet Teams, det går annars att ladda ner till datorn eller telefonen. Prova gärna innan mötet så du vet att det fungerar.

Tid: Årsmöte genomförs den 29 mars med start kl. 18.30 och beräknas pågå till klockan 20.00.

Deltagare: Samtliga medlemsföreningar.

Motioner: Senast den 19 februari ska motioner till årsmötet ha inkommit till förbundets kansli.

Handlingar: Handlingar till förbundsmötet kommer att sändas ut senast en vecka före mötet.

Anmälan: Vi behöver din anmälan om att deltaga på årsmötet senast den 20 mars. Anmäl dig och din förening genom att klicka här, så kommer du till anmälningsformuläret.

Om du har frågor om årsmötet är du välkommen att höra av dig till förbundet via mail, casting@casting.rf.se 

Castingförbundets vision 

År 2025 är Svenska Castingförbundet en av Riksidrottsförbundets mest moderna organisationer med 100 000 personer som varje år brinner för att kasta och för att vara en del av en enkel, jämlik och fördomsfri verksamhet. Vi har en verksamhet som står för gemenskap och glädje, där människor i alla åldrar trivs och mår bra och där internationella framgångar i alla grenar och åldrar är en del av vardagen. 

www.castingsport.se  

Utvecklingsdialog

 Castingförbundet arrangerar årligen en utvecklingsdialog där alla medlemmar är inbjudna att delta. Dialogen är ett sätt för oss att summera året samt planera för kommande år för att lyckas med det Tillväxt arbete som pågår.  Dialogerna är väldigt givande för både styrelse, personal och deltagare. För våra medlemmar är det ett bra tillfälle att möta andra föreningar och personer som arbetar för att fler ska kasta med spö och bli en del i vår och deras gemenskap.

Förbundets traditionella utvecklingsdialog kommer du att få höra mer om på årsmötet. Vi presenterar en ny tanke och nytt koncept för att nå ut till fler föreningar och få ett bättre samarbete med just er!

Tack för året 2022!

Vi på Svenska Castingförbundet tackar alla som på ett eller annat sätt bidragit till dom framsteg och den utveckling som gjordes under 2022. Tillsammans sprider vi kastarglädje och minnen för livet.