Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Lediga tjänster / Virtuell kommunikatör

Virtuell kommunikatör

Virtuell kommunikatör

Är du vår nya virtuella stjärna?

Svenska Castingförbundet söker virtuell kommunikatör.

Svensk Castingsport vill vara i framkant när det gäller att möta och organisera människors intresse för att kasta med spö, och därför har förbundet startat en virtuell verksamhet. I samarbete med en nationell virtuell förening vill vi förenkla möjligheten för intresserade att komma med i vår gemenskap och utvecklas i framtidens förening.

Nu söker vi dig som vill vara med och ta denna idé vidare.

Utvecklingen av informationsteknik har möjliggjort för organisationer att utveckla nya sätt att arbeta på. En ny virtuell struktur möjliggör en organisation som består av medlemmar som spänner sig över olika tidzoner, geografiska platser och kulturer. Castingsporten vill utmana den virtuella världen och på riktigt experimentera hur VR kan bidra till utveckling.

Vi söker en självgående och driven person som har modet att tänka nytt, utmana sin kreativitet som gillar utmaningar och känner sig hemma i hur man kan använda sociala medier och ny teknik för att nå ut. Vi tänker att du är utbildad inom kommunikation och marknadsföring och arbetar inom detta område idag. Kunskap om hur idrottsrörelsen fungerar och ett intresse för att kasta med spö (på land eller vatten) är en fördel men inte ett måste.

En av dina viktigaste uppgifter blir att driva samarbetet med föreningen Det perfekta kastet, förbundets endast virtuella medlemsförening, och få den att utvecklas och växa tillsammans med de som vill vara med på resan.

Castingförbundet är en del av idrottsrörelsen och har två discipliner som man kan träna och tävla i. Det är dels flugkastning som man kastar på vatten och casting som man kastar på land. 

Förbundets verksamhet leds av en styrelse och har därutöver tre resurser som arbetar åt förbundet med olika uppgifter. De arbetar dels med uppdraget att utveckla förbundet strategiskt och långsiktigt och dels med att stötta utvecklingen av verksamheten i våra föreningar. Även utvecklingen av paracastingsport är en viktig del i arbetet.

Projektanställning på deltid

Vi erbjuder dig, till att börja med, en projektanställning på deltid med start under våren och ett år framåt. Du kan arbeta hemifrån och kommer att ingå i förbundets inspirerande medarbetarteam.

 Skicka din ansökan med cv och ett personligt brev till casting@casting.rf.se så återkopplar vi till dig med vändande post om vad som bli nästa steg.

 Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till Lise-Lotte Janson, liselotte.janson@casting.rf.se, + 46 708 221271.