Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Lediga tjänster / Evenemangsansvarig

Evenemangsansvarig

Evenemangsansvarig

Ha du modet att tänka nytt

och utmana din kreativitet?

Svenska Castingförbundet söker evenemangsansvarig. 

Svensk Castingsport växer och nu söker vi dig som älskar att arbeta med evenemang. Förbundets målbild är att nå ut till alla som kastar med spö, och i Sverige är det över en och en halv miljon människor som sportfiskar regelbundet. Vi tänker att bra och spännande event är ett medel att nå ut till fler, och få fler ”kasta med spö-människor” att vilja vara med oss.

Självgående och driven

Vi söker en självgående och driven person som har modet att tänka nytt, utmana sin kreativitet och som tidigare har arbetat med event på ett eller annat sätt. Kunskap om hur idrottsrörelsen fungerar och ett intresse för att kasta med spö (på land eller vatten) är en fördel men inte ett måste.

 Castingförbundet är en del av idrottsrörelsen och har två discipliner som man kan träna och tävla i. Det är dels flugkastning som man kastar på vatten och casting som man kastar på land. 

Jimmy Green Spey-O-Rama

Friday, April 21 st, 2023 thru Sunday

Det är många spännande aktiviteter på gång i förbundet och några av eventen som vi tänker att du som får det här jobbet kommer att arbeta med är:

  • Våra SM-veckor, som leds av Riksidrottsförbundet och Sveriges Television.
  • Duellen, ett evenemang som handlar om att utmana varandra i olika kasttekniker och tävlingssätt.
  • Spey-o-rama Europe, ett systerevent till Spey-o-rama Nord Amerika som arrangeras i San Fransisco varje år.

Förbundets verksamhet leds av en styrelse och har därutöver tre resurser som arbetar åt förbundet med olika uppgifter. De arbetar dels med uppdraget att utveckla förbundet strategiskt och långsiktigt och dels med att stötta utvecklingen av verksamheten i våra föreningar. Även utvecklingen av paracastingsport är en viktig del i arbetet.

Projektanställning på deltid

Vi erbjuder dig, till att börja med, en projektanställning på deltid med start under våren och ett år framåt. Du kan arbeta hemifrån och kommer att ingå i förbundets inspirerande medarbetarteam.

Skicka din ansökan med cv och ett personligt brev till casting@casting.rf.se så återkopplar vi till dig med vändande post om vad som bli nästa steg.

Om du har några frågor är du välkommen att höra av dig till Lise-Lotte Janson, liselotte.janson@casting.rf.se, + 46 708 221271.