Castingsport

Du är här: Hem / Förbundet / Castingsport i skolan

Castingsport i skolan

Castingsport för skola

Pluggen i plugget, lekar och aktiviteter där kast med spö och glädje är i fokus. Upplev Det Perfekta Kastet tillsammans med era barn och kollegor.

Pluggen i plugget – börja kasta med spö du med!

Castingförbundet är en del i Riksidrottförbundets rörelsesatsning som syftar till att barn och unga ska röra på sig ännu mer och samtidigt hitta tillbaka till föreningslivet. Genom rörelsesatsningen får barn och unga upptäcka och testa på massor av olika idrotter på raster och rörelsepauser, och såklart är vi med för att fler barn och pedagogera ska få uppleva Det Perfekta Kastet.

Att kasta med spö passar dom flesta, det är en aktivitet som stimulerar lek och rörelseglädje hos alla som testar. Nu kan alla skolor ta del av Castingförbundets material genom att beställa skolväskan, skolväskan innehåller allt ni behöver för att komma i gång med era kast med spö aktiviteter.

 

Beställ skolväskan

Här hittar ni all information om skolväskan, vad den innehåller och hur ni gör för att beställa. Här börjar resan inom kast med spö!

Inspiration

Är det dags att börja kasta och ha kul med era elever och kollegor? Här hittar ni allt ni behöver för att börjar leka, kasta och ha kul med era haspelspön.